Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Dér Heni teljes sminkben mutatta meg arcát, hamarosan jön a baba

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy fotózás miatt kapott teljes sminket a híres énekesnő, aki minden héten érdeklődik a rajongóinál, hogy vannak, mit terveznek a hétvégére, és így tovább.

Dér Henit nem lehetne kritizálni azért, hogy nem foglalkozna a közösségével, mert rendszeresen posztol, válaszol a hozzászólásokra, kérdéseket tesz fel… Volt egy időszak, amikor azonban kicsúszott az irányítás a kezei közül.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Ezek voltak azok a hetek, amikor a Nyerő Párosban szerepelt, és voltak, akik még a születendő gyermeke halálát is kívánták, borzalmas hozzászólások születtek. Kezelhetetlenné vált a helyzet, pillanatok alatt zúzták rommá a közösségi oldalát.

Szerencsére a betolakodók azóta távoztak, nem rontják a levegőt Heni oldalán, így visszaállhatott a rend és a közösség visszakapta a régi hangulatot, amire annyira vártak. Most pedig minden Heni gyermekvállalásáról szól.

Szoboszlai Dominik gyönyörű és fiatal szerelmével

Bendegúz hamarosan kilép a való életbe, elhagyja édesanyja pocakját, hogy megkezdje földi pályafutását. Egy nagyon kis menő kisfiú lehet úton, akit tárt karokkal várnak, már az ágyat is összeszerelték számára.

Nemrég látványos terhesfotók készültek Heniről, aki egészen csodálatosan mutatott ezeken a képeken. Ez a szelfi is egy fotózás előtt/után született meg, amin megint csak nagyon csinos a sztár. „Imádom a napsütést…:)) ilyenkor azonnal a szabadba vágyom, minél közelebb kerüljek a természethez… Ti mivel töltitek a hosszú hétvégét???” – tette fel a kérdést Heni.