Dér Heni megmutatta születendő kisfia ágyát, már hatalmas a pocakja

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Hujber Dávid

2021.március.11 - 22:01

Nem kellett csalódnunk, egy nagyon kis pofás kis részt alakítottak ki Heniék a kisfiúnak, aki hamarosan odakint is körülnézhet.

Szép lassan eljöhet az a pont, amikor Dér Heni pocakja már nemigazán nő tovább és a kis Bendegúz úgy dönt, hogy fel szeretné fedezni magának a kinti világot, ami rengeteg újdonságot tartogat számára.

Szülei izgatottan várják őt, már hónapok óta tudatosan készülnek a nagy pillanatra, amikor megindul a szülés és a pici felsír. Csodálatos pillanat lesz, olyasvalami, amit egy édesanya szinte bármennyi alkalommal átélne.

Nem zárták ki azt az opciót, hogy később nagyobb családjuk legyen, de most minden Beniről, az ő fogadásáról szól. Időközben elkészült az ágya is, ami egy praktikus szerkezettel vált teljessé, így gyakorlatilag minden egy helyen lesz.

Exatlon: megdöbbentő részletek derültek ki Franciska sérüléseiről

„Olyan hálás vagyok érted/ értetek… Már nem kell sokat várni és tényleg kiscsalád leszünk… Nagyon köszönöm, hogy a feleséged lehetek és a kisfiunk anyukája…” – írta egy korábbi posztjában megható üzenetként Gergőről Heni.

„Gyorsan tele is pakoltam babacuccokkal, már csak a mosás-vasalás maradt hátra…” – írta az új posztjában Heni, aki nagyon hálás a párjának, hiszen csodagyorsan összerakta a babaágyat, valamint a köré épült rendszert.