Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Dér Heni megmutatta a testét a 30. hét közepén

Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A büszke anyuka nem takargatja magát, büszke az anyaságára, ami lassan teljes mértékben kiteljesedhet a szüléssel.

Dér Heni rövidesen olyasvalamit élhet át, amiben még soha életében nem volt része. Számtalan módon fel lehet készülni egy szülésre, de arra nem, amit egy nő érez azokban a percekben vagy órákban.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Heni talán csak sejtheti, hogy mi vár rá, bár tudjuk, hogy milyen erős nő, mentálisan és fizikailag is, szóval biztosan minden rendben lesz. Egy nőnek alapesetben így is lényegesen nagyobb tud lenni a fájdalomküszöbe, többek között emiatt is.

Heniék babája lehet az egyik legérdekeltebb sztárcsemete, akiről valószínűleg sok képet láthatunk majd a közösségi médiában. Már most imádják a szülei Bendegúzt és napról napra egyre erősebb és nagyobb.

Mától érezhetően korábban kezdődik az Exatlon Hungary a TV2-n

Ez jól látszik az édesanyja pocakján is, aki nemrég adott egy teasert az aktuális méretéről. Most teljes egészében megnézhetjük Heni testét a csinos zöld színű ruhájában, hogy mennyire is alakult át az elmúlt hónapokban.

A nagyon izmos és kockás hasú sztárból egy igazi anyuka lett, aki a felvett plusz kilók ellenére is szexi. Jelenleg a 30. hét közepénél tart és a hozzászólók is megjegyezték, hogy láthatóan sokat nőtt Heni hasa.