Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Curtis kisfia már most nagy karakter (videó)

Fotó: Instagram/Curtis
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem kizárt, hogy Curtis kisfia is sportoló, majd zenész lesz, mindkét tehetség ott lakozhat a vérében az édesapja által.

A családnál nincs fontosabb, és noha voltak idők, amikor mi is kételkedtünk abban, hogy mindez egyensúlyban tartható, igenis törekedni kell rá! Az ember társaslény, akkor is, ha vannak nagyon nehéz időszakok és sokat vagyunk egyedül.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A legfontosabb, hogy megtaláljuk azt a személyt, aki igazán építeni tud bennünket, és mi is őt. A kölcsönösség játszik ebben a legnagyobb szerepet, nem szabad hagyni, hogy drasztikusan elbillenjenek a dolgok az egyik irányba.

Az élet nem könnyű, akkor sem, ha sikeresek vagyunk a karrierünkben, mert közben a lelki fejlődést sem szabad mellőznünk. Valójában ez a legfontosabb a fejlődések közül, és ha az embernek van családja, gyermeke, minden átértékelődik.

Curtis számára is a legfontosabb a kisfia, hogy minden rendben legyen vele, boldogságban és harmóniában éljen. Noha a szülők régóta nincsenek együtt, a kisfiúk semmiben nem szenved hiányt, az édesapjával és az édesanyjával is sok időt tölt együtt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2