Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,531 $

Curtis: Nem nevetséges, ha valaki pufi vagy sovány

A rapper nagyon fontos dolgokra hívta fel a figyelmet, és ha mindenki így nevelné a gyermekét, talán bántalmazások sem lennének az iskolákban.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindannyian tudjuk, hogy napi szinten történnek bántalmazások az iskolákban, főkét szóban. Ezek a bántalmazások életeket tehetnek tönkre, így a szülőkre óriási felelősség hárul, hogy elmagyarázzanak a gyerekeiknek bizonyos dolgokat.

Curtis és volt párja pontosan így tesz, nagy figyelmet fordít erre, így a gyermekük is más mederben nő majd fel. A rapper rendkívül fontos témában nyilvánult meg, érdemes elolvasni a sorait. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

„Jó reggelt kívánok minden igaznak. Ülj le a gyermekeddel 5 percre, és magyarázd el neki, hogy nem nevetséges, ha valaki nagyon magas, alacsony, pufi, sovány, vörös vagy barnább bőrszíne van.” – írta a posztjában Curtis.

„Nincs abban semmi vicces, ha egy másik gyerek minden nap szemüveget vagy ugyanazt a cipőt viseli. Magyarázd el gyermekednek, hogy egy használt iskolatáska ugyanolyan álmokat hordoz, mint egy új.”

„Kérlek, tanítsd meg arra, hogy ne közösítsen ki senkit azért, mert szegény vagy “más”. Magyarázd el gyermekednek, hogy a zaklatás fáj, és hogy azért jár iskolába, hogy tanuljon, nem azért, hogy másokat legyőzzön. Mindannyian ugyanolyan értékesek vagyunk. A tanítás otthon kezdődik!”