Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Csuti és Rubint Réka közös szelfije a sztárok estéjéről

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem kevés sztár, híresség, ismert ember tette tiszteletét az eseményen, többek között Csuti és Rubint Réka is ott volt.

Csuti médiakarrierje minden eddiginél előtérbe került, és érezhetően sokan álltak mellé, amikor kiderült, véget ért a házassága. Azóta kétszer is volt kapcsolatban, amik gyors véget értek, viszont a jelenlegi párja mellett több mint boldognak látni.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Remek hatással vannak egymásra, és Kulcsár Edina is boldog, akinek nemrég megszületett az első gyermeke G.w.M-től. Egy táncos videót is megosztottak a szülés előtt, amikor Edinának még nagy volt a hasa.

Csuti nemcsak az üzleti világban sikeres, hanem a médiában is, ügyesen ötvözi a kettőt. Nyilván a média által még több lehetőséghez juthat, új embereket ismerhet meg, és nagyon stabilnak tűnik az élete.

Ez pedig jó hír, mert nehéz időszakok vannak mögötte, megérdemelte már ezt a stabilitást. Legutóbb a Miss Influencer döntőjén járt, ahol többek között Rubint Réka és az időközben férjhez ment Vasvári Vivien is tiszteletét tette.

„Néhány kép a tegnapi @miss_influencer_hun döntőjéről! @rekarubint @vasvarivivien @baloghlevente_official @kabatpeti22 Gratulálok minden döntőbe jutott versenyzőnek, a dobogósoknak és természetesen a győztesnek @szokerebi-nek!” – írta a posztjában Csuti.