Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Így táncolt Kulcsár Edina a szülés előtt, infúzióval a kezében (videó)

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Remek hangulatban volt Kulcsár Edina és G.w.M. a szülés előtt, amit meg is örökítettek egy humorosabb videó kíséretében.

Nem sok példát találhatunk a sztárok világában arra, ami Kulcsár Edina és G.w.M. között történt, legalábbis ilyen rövid időn belül. Rengeteg támadást kaptak, sokáig szinte minden róluk szólt a közösségi médiában.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Még azok is megismerték G.w.M-et, akik korábban nem hallottak róla. Edinát pedig már az egész ország ismerhette szépségkirálynőként és médiaszemélyiségként, akárcsak a volt férjét, Csutit, akire a válás után szintén rátalált a szerelem.

Őrület volt az a pár hét, amit ki kellett állnia Edináék kapcsolatának, majd jött a közös tetoválás, az összeköltözés, és a nagy bejelentés. Kiderült ugyanis, hogy Edina váratlanul terhes lett, mert későbbre tervezték a babát.

Emiatt értelemszerűen kilépett a Dancing with the Stars mezőnyéből, amit sokan sajnáltak. Kíváncsiak lettünk volna, meddig jut Edina, mert nem kizárt, hogy akár a döntőig menetel, erre már nem kaphatunk választ.

Viszont megszületett a sztárpár gyermeke, aki szerencsére egészséges, akárcsak az édesanyja. Az alábbi videó pedig óriásit megy, lazán várták a baba érkezését, majd jöhetett a várva várt pillanat.