Csobot Adél rengeteg felgyülemlett feszültséget oldott fel magában

Fotó: Instagram/Csobot Adél
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hála a jógának, többek között rengeteg felgyülemlett feszültséget oldott fel magában Csobot Adél.

Az ismert színésznő, énekesnő és médiaszemélyiség, akinek az élete hamarosan ismét megváltozik, mivel vidékre költözik a családjával, egy rendkívül vidám személyiség. Ugyanakkor ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének nehéz időszakai.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Adél azonban mindig igyekszik pozitív energiákkal dolgozni önmagában, hogy végül megkapja azt a harmóniát odabent, ami szinten tartható. A jóga olyasvalami, mely sokat segíthet neki ebben az élete során.

„Hónapok óta vágytam már arra az érzésre, amit ma megkaptam a jógától!” – írta a posztjában Adél, aki nagyon hálás azért, hogy rátalált a jógára, mely olyasvalami, ami kiegészíti az életét, és folyamatosan fejleszti.

„Felszabadító volt, rengeteg felgyülemlett feszültséget tudtam feloldani magamban! Sírtam is közben, potyogtak a könnyeim a térdemre miközben épp megpihentünk két póz között.” – folytatta Adél.

„Azért a 3 percért, ami most a mindent jelentette nekem (és természetesen az egész óráért) hálás vagyok @demeterdora! a legjobbkor az egyik legjobbtól a legjobb érzést kaptam!” – adott hálát az érzésekért.