Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,094 $

Időutazás a csodálatos Csobot Adéllal

Fotó: Instagram/Csobot Adél
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb nagyszerű fotók készültek Csobot Adélről, ezúttal fekete-fehér megvilágításban, amitől még különlegesebbek a felvételek, mintha csak a 60-as évekből köszönt volna vissza.

Annak ellenére, hogy messze nem Csobot Adél a legaktívabb a közösségi médiában, már közel 460 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán. Az egyik legnagyobb közösséget tudhatja a neve mellett, ami már önmagában nagy siker.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az X-Faktor egykori énekesnője és mentora családanyaként is teljesít, miközben a karrierjéről sem feledkezik meg, ami minden eddiginél fényesebben ragyog. Láthattuk már színházi darabokban, de filmekben is, mindenhol megállja a helyét.

Sőt, a Dancing with the Stars harmadik évadában saját magát is meglepte, mert olyan energiák szabadultak fel benne, melyek által még többé vált a karaktere. Hegyes Berci oldalán hétvégéről hétvégére emelte a tétet, messze a legerősebb duó voltak.

Egyszerűen még megközelíteni sem lehetett ezt a szintet, Adél Tóth Andihoz hasonlóan a hetek alatt gyakorlatilag profivá vált. Ezzel pedig újabb ajtók nyílhattak meg előtte, olyanok is, amikre azelőtt nem gondolhatott.

Sokan szeretik a vidámságát, a mosolygós karakterét, ami a róla készült fotókon is átjön. Az alább látható felvételek is ezt tükrözik, boldogan és nyitottan vágott neki 2023-as évnek, mely sok izgalmat tartogathat számára.

Még több bulvár: Schobert Norbi fia álométtermet nyitna, nem felezi meg a pénzt Smaltig Dalmával