Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Csillagászati ajánlatot utasított vissza Cristiano Ronaldo

Lisszabon, 2022. június 9. A portugál Cristiano Ronaldo a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 2. csoportja harmadik fordulójának Portugália-Csehország mérkõzésen Lisszabonban 2022. június 9-én. MTI/EPA-LUSA/Antonio Cotrim

Bense Róbert

2022. szeptember 13. - 23:03

A portugál mindenképpen Európában akart maradni.

Vajon számít-e a pénz annak, akinek cirka félmillió euró pihen a bankszámláin? Alighanem ha nagyjából 250 millió euróról van szó, akkor azért igen. Nos, erre mondott nemet nemrég Cristiano Ronaldo.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Legalábbis a Marca szerint, amely azt állítja, hogy a szaúdi Al-Hilal 242 millió eurós, két évre szóló szerződési ajánlatot tett neki, amivel a portugál egy csapásra újra a világ legjobban fizetett labdarúgója lehetett volna.

Az Al-Hilal számára nem ismeretlenek a nagy nevek, hiszen Luciano Vietto, Alvaro Gonzalez, David Ospina, Santi Mina vagy Alvaro Medran is megfordult a csapatban, ám kétségtelenül Ronaldo lett volna a legnagyobb dobásuk.

Ronaldo azonban még 37 évesen sem adná fel az európai karrierjét, ám hiába keresett nyáron csapatot, olyat nem talált, amely megfelelt volna az elvárásainak, ez pedig nem a pénzhez, mindinkább a Bajnokok Ligájához köthető.

Az utolsó lehetősége télen lehet arra, hogy egy BL-csapathoz igazoljon (legalábbis olyanhoz, ami ebben a szezonban is szerepel a legrangosabb kupában), ehhez azonban jó teljesítmény kell a katari világbajnokságon, a Manchester Unitedben ugyanis mostanában nem igazán jut jelentősebb szerephez.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.