Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Vasárnap is útlezárásokra kell számítani a Tour de Hongrie miatt

Vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros verseny zárónapja miatt.

...svg content...Fotó: A mezőny a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, 162 kilométeres Tokaj - Kazincbarcika közötti szakaszán, Tarcal térségében 2024. május 9-én. MTI/Derencsényi István
Belföld

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

A Tour de Hongrie kerékpáros verseny utolsó napján is jelentős forgalomkorlátozások várhatók Baranya, Somogy és Tolna vármegyékben. Az Útinform szombati közleménye szerint a versenyzők útvonala több települést és főutat is érint, ezért fokozott türelemre és körültekintésre kérik az autósokat.

A verseny Siófokról indul, ahol a kerékpárosok a 65-ös főúton keresztül haladnak Ságvár, Som és Iregszemcse településeken át Tamási felé. Ezt követően a mezőny a 61-es főúton Dombóvárig, majd Sásd és Magyarszék érintésével a 66-os főúton folytatja útját. A verseny útvonala Orfűn, Barátúron és Magyarhertelenden keresztül vezet Pécsre, ahol a mezőny két kört tesz a városban, a célállomás pedig az állatkertnél lesz, ahova az első versenyzők várhatóan 16:30 körül érkeznek. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Az Útinform tájékoztatása szerint a verseny ideje alatt az érintett útszakaszokon rendőri segítséggel ideiglenesen megállítják a forgalmat, a csomópontokban pedig rendőri forgalomirányításra lehet számítani, írja az MTI.

A Siófok és Pécs közötti útvonalon táblák hívják majd fel a figyelmet a lezárásokra, az Útinform azonban arra kéri az autósokat, hogy lehetőség szerint kerüljék el az érintett útvonalakat, és használják a kijelölt kerülőutakat.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.