Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Ilyen állapotban várja Karsai Dániel Sulyok Tamás kegyelmi döntését

Karsai Péter friss információkat osztott meg testvére állapotáról és a folyamatban lévő jogi harcairól.

...svg content...Fotó: Facebook / Dr. Karsai Dániel
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

Karsai Péter, a gyógyíthatatlan ALS-betegségben szenvedő alkotmányjogász, Karsai Dániel testvére az ATV Egyenes beszéd című műsorában adott új információkat testvére állapotáról.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Karsai Dániel kegyelmi kéréssel fordult Sulyok Tamás köztársasági elnökhöz, akinek válaszára továbbra is várnak. Hogy Sulyok Tamás hogyan dönt a kegyelmi kérés kapcsán, az egyelőre még kérdéses, ugyanakkor túl nagy sikerrel eddig nem jártak ezen a téren. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Karsai Dániel eutanáziával kapcsolatos törvényjavaslatát nem fogadta el az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága, majd nem sokkal később a népszavazási kezdeményezésüket is elutasította a Választási Bizottság. Folyamatban van egy strasbourgi per is, amely az Emberi Jogok Európai Bíróságán zajlik, és amelynek eredményét Karsai Péter és családja nagy reményekkel várja.

Jó hír viszont, hogy a körülményekhez képest javult Karsai Dániel állapota, legalábbis erre lehet következtetni abból, amit testvére mondott róla.

„Egy fél órája beszéltem vele telefonon, abszolút mindent értettem abból, amit mondott, kérdezett. A körülményekhez képest jól van. Ahhoz képest, ahogy egy-másfél hónapja volt, amikor kórházba került pont a születésnapján, most jól van, a tüdőgyulladást szerencsére kikezelték az orvosok”, mondta.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.