Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

A szezon egyik legnagyobb gólját kapta a Manchester United (videó)

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy a Crystal Palace játékosa élete gólját lőtte meg a Manchester Unitednek, akiknek ezen akár a bajnoki remények is elúszhattak.

Régóta veretlen a Manchester United, és noha egyesek arra számítottak, hogy a Vörös Ördögök szerda este gólokkal fogja verni a Crystal Palace-t a Manchester City legyőzését követően, csalódniuk kellett.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Messze nem úgy játszott a csapat, mint korábban, hiába volt erős a kezdő. Mintha nem adták volna ki magukból a maximumot, ráadásul Casemiro egy feleslegesnek tűnt belépőjével elintézte, hogy ne léphessen pályára az Arsenal elleni rangadón.

Sokan mások pedig Ten Hagot hibáztatják, szerintük nem kellett volna megkockáztatnia a hollandnak, hogy egy sárga lap miatt elveszíti az egyik legjobb játékosát. Ráadásul nem tudták elhozni a három pontot, és ha az Arsenal ellen sem teszik ezt meg, lehetséges, hogy a bajnoki álmok csak álmok maradnak.

Sokba kerülhet a Manchester Unitednek az elvesztett két pont

A gólgyártást Fernandes kezdte meg Eriksen okos passzát követően a 43. percben. Amikor már úgy tűnt, hogy az United megnyerte a meccset, a hosszabbításban igen jó helyről végezhetett el szabadrúgást a hazai csapat.

Olise nem volt szívbajos, és óriási gólt akasztott De Gea kapujába, aki hiába nyújtózott, nem tudott mit tenni. Összességében a vendégeknek gólokkal kellett volna verniük a középcsapatot, ám most hiányzott tőlük az igazi iram, a kreativitás és a pontosság.

Jelenleg így csak 39 pontot számolnak 19 meccs után, miközben az Arsenal 18 mérkőzés alatt 47 egységet gyűjtött. Emiatt is lesz rendkívül fontos a két együttesnek a közelgő rangadó, különösen, ha a Manchester City ma este legyőzi a Tottenhamot.