Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,088 $

1 pontos csapat ellen bukott pontokat a PSG Mbappéékkal

A találkozót megelőzően mindössze 1 pontja volt a PSG ellenfelének, mégis döntetlen született a meccsen, ráadásul még csak gólt sem rúgtak.

Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, ez a meglepetések napja, mert nem kevés váratlan eredmény született. Arra sem számíthattunk, hogy a Manchester City egy kieséstől menekülő csapattól fog kikapni, hiába volt Haaland is a pályán.

A Manchester United veresége már kevésbé volt meglepő, viszont annál inkább fájdalmas. Ez hosszú távon Ten Hag munkájába kerülhet, addig az Arsenal hozta a kötelezőt Kerkezék ellen, igen simán. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A legdrámaibb jelenet Szoboszlai meccsén született, amikor a Liverpool az utolsó utáni pillanatokban kikapott, 9 emberrel. A Real Madrid sem unatkozott és a nagy meglepetéscsapat, a Girona ellen nyert.

A PSG-től gálát vártak az 1 pontos Clermont Foot otthonában, ami olyannyira elmaradt, hogy még csak gól sem született. Ezzel ismét csalódást okoztak a sztárok, és egyelőre nem megy nekik a szekér.

Ezzel a döntetlennel a PSG 7 fordulót követően 12 pontos a 6 meccset játszott 13 pontos Brest mögött. A Nice szintén 12 pontos, ugyanakkor 6 mérkőzésből hozták ezt össze, addig a Clermont Foot 2 ponttal várja a folytatást.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.