Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Carlo Ancelotti kifejezett kérésére távozik egy játékos az Ajaxból

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United (j) és Carlo Ancelotti, az Everton vezetõedzõje az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. november 7-i mérkõzésén a liverpooli Goodison Park stadionban. MTI/EPA/AFP/Paul Ellis
not image

Borbély Fanni

2021. december 28. - 21:27

Az Ajax egyik ígéretes tehetsége úgy határozott, a Real Madrid felé veszi az irányt.

Az Ajax Amsterdam igazán jól intézi dolgait, és rendre emeli ki a tehetséges játékosokat az ifjúsági csapatokból, és kétségkívül ez az egyik legszervezettebb csapat ilyen tekintetben, hiszen komoly hangsúlyt fektetnek az ifjúsági ígéretes játékosok képzésére.

Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mi lenne, ha holnap reggeltől egy csepp gáz sem jönne

Ezt pedig mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy az elmúlt szezonokban olyan ígéretes tehetségeket szereztek meg, mint Matthijs de Ligt, Donny Van de Beek, Noussair Mazraoui és Frenkie de Jong, akik mindannyian ifjúsági csapatokból érkeztek, habár akad még pár izgalmas lehetőség a jövőre nézve, mint például Jurrien Timber vagy Devyne Rensch.

A legígéretesebb tehetség azonban kétségkívül Ryan Gravenberch, akit nagyon felkaptak, ugyanis már ifjúsági játékosként is sikerült bizonyítani az első csapatban, ami miatt nem véletlen, hogy hatalmas potenciálról beszélnek, ha róla van szó. Tehetsége miatt gyakran hasonlítják Pogbához, mivel remek fizikummal és komoly technikával rendelkezik, de fergeteges egyéni kvalitásokat is fel tud mutatni.

Mindez pedig azt jelenti, hogy idővel komolyabb klubokban is ki fogja próbálni magát, de felesleges találgatni, ugyanis az ifjú tehetség már korábban is jelezte szándékát, most pedig biztossá vált: a nyáron a Real Madridhoz fog igazolni. S bár már összefüggésbe hozták a Manchester Uniteddel, a Barcával és a Liverpoolal is, az El Nacional értesülései szerint a Real Madrid Carlo Ancelottijának azonban kifejezett kérése volt, hogy klubját válassza.