Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

ByeAlex elképesztőnek tartja, egyesek miket írogatnak Schobert Laráról

Fotó: ByeAlex (Márta Alex) a ByeAlex és a Slepp együttes koncertjén a Feszt!Eger könnyűzenei fesztiválon a Bolyki-völgyben 2019. május 31-én. MTI/Komka Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

ByeAlex Schobert Lara védelmére kelt, függetlenül attól, hogy nem ismeri, de azt látja, hogy miket írogatnak az emberek róla.

Schobert Lara is az ismert családtagok közé tartozik, és immáron nagykorú. A rendkívül csinos fiatal lány tavaly bemutatkozhatott a TV2-nél, mint online riporter, ami nagy mérföldkő volt az életében.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Az egyik interjújában pedig elárulta, hogy beszélt a TV2-vela Farm VIP 3 kapcsán, ám végül átadta a lehetőséget az öccsének. Schobert Norbi 17 évesen történelmet írt, és megnyerte a játékot, és azzal járó fődíjat.

ByeAlex szintén látja a hozzászólásokat, amik Norbiék családjáról születnek, vagy éppen Laráról. A Blikk Rúzs Facebook oldalán reagált, és hosszasan taglalta, hogy miért nem tartja helyesnek, ami az interneten zajlik.

ByeAlex elképesztőnek tartja egyesek hozzászólásait

„Továbbra is rendkívül elképesztőnek tartom, hogy az emberek mit meg nem engednek maguknak ezzel a lánnyal szemben. Jóllehet, egy olyan család tagja, ahol mondjuk a szülők nem minden cselekedetükkel szimpatikusak a társadalom számára.”

„Az is lehet, hogy egy ilyen fiatalember, nem tudom pontosan mennyi idős, nem hozza meg életének a legjobb döntéseit. Én például mindig azt szoktam gondolni, hogy milyen szerencsés vagyok abban, vagy inkább sorsszerű ez az egész, hogy huszonhét éves koromra lettem ismert ebben az országban, mert nem kellett megküzdenem pluszban még azzal a teherrel is, amivel sok hirtelen befutó fiatalnak kell; nevezetesen, hogy még nem kiforrott a személyiségem és esetleg nem jó döntéseket hozok, hibázom, elbénázom, butaságokat csinálok.”

„Ez egy felnőtt emberrel is megesik nap, mint nap, (velem is sokszor megesett), nem hogy egy ennyire fiatal lánnyal. nekem semmi érdekem nem kötődik ahhoz, hogy megvédjem őt, mert igazából nem is nagyon ismerem őket, meg számomra aztán tényleg teljesen mindegy lenne.”

ByeAlex Lamborghinivel járt volna az Ötkertbe

„Mégis sokszor megrökönyödöm ezen az egészen, úgy, hogy amúgy nincs is gyerekem, apa alkatnak se vallom magam, és közben azt látom, hogy meglett emberek, nénik is meg bácsik is mit okádnak erre a lányra vagy a testvéreire tini koruk óta.”

„Legyünk már őszinték… ha mindannyiunknak megadatott volna, hogy alapvetően egy olyan jómódú családban nőjünk föl, mint amilyen az övék, hogyan cselekedtünk volna tinédzserként?” Kamaszként? Én például lehetm kivásároltattam volna a Norbit a vagyonából, és valószínűleg már 19 évesen Lambóval jártam volna az Ötkertbe, vagy valamelyik menő helyre…”

„Megbukott az érettségin… ezt meg úgy olvasom mindenhol, mint ha a világ elitje lenne itt a kommentszekcióban… Én pl. egy akasztófáravaló alak voltam gimiben. (lehet most is.) Órákra se jártam. aztán, 23 éves koromra már latint meg ógörögöt tanultam az egyetemen. Diplomás tanár lettem, jól végeztem a felsőoktatást, végig ösztöndíjjal és kiemelt tanulmányi átlaggal.”

Sok a gusztustalan komment

„Az ember változik. Fiatalon meg főleg. és a legnagyobb ostorcsapása ennek a mai világnak, hogy megy itt mindenhol ez a nagy rohadt fogadd el magadat, meg fogadd el a másikat forradalom, és azt látom, hogy közben már ilyen nádszál kisasszony lelkű kommentelők vannak mindenhol, akik amúgy bármire képesek megsértődni, ha az ember visszaszól nekik, hogy bizony azt el kell fogadni, hogy ők ilyenek, vagy annyit keresnek, vagy így néznek ki, vagy mit tudom én mi, de közben azok, akik amúgy ismertek valamiért, pl. van aki nem a saját döntése okán az, azoknak mindent el kell fogadniuk vagy el kell viselniük; bármi mocskot, amit kapnak… BÁRMIT…”

„Kérdezem én, hogy azok az emberek akik kommentelnek és amúgy a leírtak alapján családjaik, gyerekeik vannak, hogy tudnak úgy viselkedni az interneten, hogy ilyen megalázó, gusztustalan, ócska baromságokat írjanak egy ilyen fiatal emberi lényről?”

„Oké, nem szimpatikus. vagy nem szimpatikus a családja. de ha a ti gyerekeitekről lenne szó, akik biztos, hogy hibáznak egy csomót az életben majd, akkor hogy esne ugyanez? Vagy annak a fiatalnak hogy esne, mikor olvassa? Miért kell egyáltalán az egyénnek más alapvetően ismeretlen egyének ellen elvárással lennie, mikor amúgy nulla befolyással van az életére? a kérdés költői… idegesít, mikor így zárja a sorait valaki, de most én is így teszek…”