Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Schobert Larát is hívták a Farm VIP-ba, de átadta a lehetőséget Norbinak

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara arról is beszélt, hogy véget ért a nagy szerelem az életében, és már inkább óvatos, ha párkapcsolatról van szó.

Schobert Lara nagy lehetőséget kapott azzal, hogy a Sztárban Sztár leszek! online riportereként is kipróbálhatta magát. Nem ő volt az egyetlen a családból, aki debütált a televíziózásban, hiszen a nagyobbik öccse, Schobert Norbi a Farm VIP 3 egyik szereplője lett.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Norbi, akinek nagy tervei vannak a jövőre nézve, egy több mint drámai döntőt nyert meg a farmon. Ezzel nem kevés pénzt is gyűjtött, mely jól fog jönni a későbbi életéhez, amit tudatosan tervez.

Lara a Blikk Rúzs hasábjain beszélt arról, hogy mivel nem élőben kellett szerepelnie a műsorban, mindez biztonságot adott neki. Kiderült, a Farm VIP-ba is hívták, beszélgettek is róla, ám végül az öccse ment helyette.

„Hívtak a Farmba is, beszélgettünk, de oda végül az öcsém ment helyettem. Szívesen mentem volna, talán egyszer fogok is. De tudtam, Norbika szeretné megmutatni, milyen ember valójában, hogy ne csak úgy ismerjék, mint Schobert Norbi és Rubint Réka gyerekét.”

Emiatt úgy döntött, hogy átadja a lehetőséget a testvérének, illetve akkor jött az életébe a nagy szerelem. „Ezért átadtam neki a lehetőséget. Na meg nekem akkor jött az életembe egy nagy szerelem, és akkor kaptam a lovamat.”

A nagy szerelem viszont véget ért, bár a részletek nem ismertek. Annyit azonban elárult a fiatal lány, hogy már nem esik könnyen szerelembe, és úgy tapasztalta magán, jobb, ha inkább óvatos ezen a területen.