Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Kubatov: „A Fradi ellen még a kiscsapatok is BL-döntőt játszanak”

A Ferencváros hiába a legjobb csapat az NB1-ben, egyáltalán nincs egyszerű dolguk, mert minden csapat ellenük akar bizonyítani és nyerni.

...svg content...Fotó: Az MTK játékosai tapssal köszöntik a bevonuló bajnok Ferencváros játékosait a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzés előtt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. április 28-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros idén is behúzta a bajnoki címet az NB1-ben, addig az Újpest nem áll messze attól, hogy kiessen az NB2-be. A Fradi pontosan tudja, milyen érzés kiesni, hiszen nem is olyan rég át kellett esniük ezen, de azóta sokat változott a klub, nem egyszer szerepelt a Bajnokok Ligájában, és idén nagyot meneteltek a Konferencia-ligában.

Jelenleg pedig a Paks elleni Magyar Kupa döntőre készülhetnek, ami kapcsán Bognár György azt mondta, nyílt mérkőzésre számít. Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke hangsúlyozta, sosem lesz elégedett, de szerinte a jó irányba haladnak előre, és olyan célokat is elérnek, amikre csak ők képesek a mezőnyből. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

„Sose leszek elégedett, nem mondom azt, hogy fönn vagyunk a csúcson, de hogy jó irányban haladunk, hogy fölfelé megyünk, hogy néha a legmerészebb céljainkat is el tudjuk érni, az szerintem egy jó érzés”- idézte az MTI Kubatov közmédiának adott interjúját a Ferencváros következő bajnokija előtt.

A Fradinak sem könnyű

Hiába a fölény, a kiváló játékosok, az NB1-ben sem egyszerű az élet, még a kisebb csapatok is Bajnokok Ligája döntőnek fogják fel a Fradi elleni meccseket, és ez jól látszik a közvetítések alatt. „A Fradi ellen még a kiscsapatok is BL-döntőt játszanak. A Fradi ellen mindenki odateszi magát, és ez egyre inkább így van”

Az sem titok, hogy volt egy nagyobb hullámvölgye a Ferencvárosnak, és akkor úgy tűnt, a Paks felérhet a csúcsra, és nagy meglepetésre bajnok lehet a legendás csapat előtt. „Nagyon megszenvedtünk, teljesen váratlanul volt egy olyan időszak, amikor nem vezettük a bajnokságot, és ehhez is meg kellett tanulni alkalmazkodni.”

Sztankovics kiváló edző, és miután a Ferencvárossal is eredményes, nem kizárt, hogy kap egy olyan ajánlatot Olaszországból, amire nehezen tudna nemet mondani, amit az otthonának tekint, és a Seria A a legkülönlegesebb számára. „Stankovicsegy olyan ember, aki Olaszországban kelendő. És lehet, hogy olyan ajánlatot kap, amit nem tud visszautasítani. És lehet, hogy a helyében én se tenném azt. De hát pont ez a szépsége a futballnak, itt sosincs nyugalom.”

Liner/MTI