Clouds
21 Budapest
Dollár
372,17 Ft
Euró
400,16 Ft
Font
454,23 Ft
Bitcoin
28,030 $

Rendkívül vonzó és elegáns ruhában jelent meg Schobert Lara

Fotó: Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara és édesanyja, Rubint Réka is egy nagyon különleges, vonzó és elegáns ruhában jelentek meg a nagy eseményen.

Schobert Norbi a nehézségek ellenére sem adja fel, hosszú ideje viszi a vállalkozását, és közben igyekszik minél több embernek segíteni. Nagyon büszke lehet a családjára, és többek között a 17 éves fiának is nagy álmai vannak.

Soron kívül Öt kiskorú vesztette életét egy balesetben az Egyesült Államokban

Rubint Réka szintén mérhetetlenül büszke a gyermekeire, akiket nagyon félt. Ha tehetné, chipet ültetne beléjük, de egy applikáció segítségével így is láthatja, hogy épp merre járnak, ami időről időre nyugtatóan hat rá.

Ráadásul Rékának három gyermeke van, ami miatt pláne érthető, hogy még nagyobb rajta a stressz, mert mindig biztonságban szeretné tudni a gyerekeket. Schobert Lara már nem gyerek, betöltötte a 18. életévét, és hamarosan az ifjabbik Schobert Norbi is nagykorú lesz.

Ettől függetlenül egy családként élnek, sokat segítenek egymásnak, és a legnehezebb időszakban is kitartottak. Ez később lesz másképp, és egy nap, amikor mindenki kirepül a családi fészekből, ugyanúgy lesznek közös programjaik.

Legutóbb az Alakreform Bálon jelentek meg közösen, és mint az várható volt, Réka és Lara is rendkívül csinosan öltözött fel. Remekül állnak nekik ezek a színek, és mindenki jól érezte magát az este folyamán, beleértve Rácz Jenőéket is, akik egy cuki videóval jelentkeztek.