Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Rubint Réka akár chipet is ültetne a gyerekeibe

Fotó: Rubint Réka fitneszedző edzést tart a 20. eisberg FitBalance Aréna tömegsport-rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 26-án. Közép-Európa legnagyobb életmód- és mozgásfesztiválján a legnépszerűbb fitneszirányzatokkal és mozgásformákkal ismerkedhettek meg az érdeklődők. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Annyira aggódik a gyerekeiért Rubint Réka, ha tehetné, akkor chipet ültetne beléjük, annyira szereti őket.

Rubint Réka számára is a gyermekei a legfontosabbak, és háromszoros édesanyaként háromszor akkora felelősség nyomja a vállait. Schobert Lara már nagykorú, és hamarosan az ifjabbik Schobert Norbi is betölti a 18. életévét.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A 17 éves Norbi a Farm VIP 3 miatt is minden eddiginél többet szerepel a sajtóban, és komoly céljai vannak. Sokaknak szimpatikus a karaktere, már csak amiatt is, mert kitartóan edz, és nagy átalakuláson ment keresztül.

A legkisebb családtag, Zalán még csak 12 éves, és már most látszik, hogy szintén szép jövő várhat rá, például az orvosi szakmában. Érthető módon Réka aggódik a gyermekeiért, és azt mondja, akár chipet is ültetne beléjük, ha ez lehetséges lenne.

Rubint Réka és Schobert Norbi is aggódik

Ugyanakkor egy lokátor applikációval folyamatosan szemmel tartja a gyerekeit, így mindig tudja, hogy merre járnak. A Blikk TV Címlapsztori című adásának felvételén azt is elárulta, félelem lesz rajta úrrá, ha valamelyik gyermeke nem reagál egy üzenetére vagy hívására.

„Mindenkinél van lokátor, de ha tehetném, csipet ültetnék beléjük” – idézte a Blikk a cikkében Rékát. „Amikor nem érem el valamelyik gyereket, addig kutatok, amíg meg nem találom, hogy kivel van és hívom azt az embert. Persze ilyenkor már úgy veszik fel, hogy anya, lemerültem, már töltőn van a telefonom.”

Schobert Norbi is mindig aggódik, ugyancsak fontos számára, hogy tudja, hol vannak a gyerekei. „Tegyük fel, szombat este van, elmúlt éjfél és még nem jött haza a két nagy gyerek… hát be vagyunk sz*rva.”