Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joshi Milestoner
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután a Real Madrid a Barcelonát legyőzte, és azt követően is hozta a 3 pontot, nagyon közel kerültek ahhoz, hogy megnyerjék a bajnokságot. Alig pár pontra vannak attól, hogy övék legyen a cím a Barca előtt, visszavágván ezzel a korábbi vereségért a LaLigában.

A madridiak ráadásul a Bajnokok Ligája elődöntőjébe is bejutottak, miután drámai módon kiejtették a Manchester Cityt. Minden az angolok kezében volt, csak saját magukat hibáztathatják amiatt, hogy végül címvédőként ilyen hamar búcsúztak. Számukra a bajnokság és az FA-kupa maradt, jó esélyük van a duplázásra. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A Real Madrid szintén erre készül, szombaton délután a Cadizt látja vendégül, akik még mindig csak a 18. helyen állnak. Ebből könnyen gála is lehet, illetve Ancelotti spórolhat a kerettel, készülvén a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójára a Bayern München ellen, amit Madridban rendeznek meg.

A Cadiz elleni meccset a Spíler 2 közvetíti 16 óra 10 perctől, majd jön a Barcelona és a Girona összecsapása 18 óra 25 perctől, mely végérvényesen eldöntheti az ezüstérmet sorsát.