Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Lezuhant a Mammutban egy 36 éves férfi

Egyelőre nem sokat tudni a tragikus esetről, sajtóértesülések szerint a férfi 36 éves volt.

Fotó: Unsplash/Madhav
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 24.hu értesülései szerint lezuhant egy 36 éves férfi vasárnap, a budapesti Mammut bevásárlóközpontban.

A portál megkeresésére Kaszap Réka, a mentők kommunikációs munkatársa megosztotta, megpróbálták újraéleszteni a férfit, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A tragikus haláleset kapcsán megkeresték a BRFK-t is, melynek sajtóosztálya annyit árult el, nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja gyanúja, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ez már a sokadik tragikus haláleset a bevásárlóközpontban, az öngyilkosságok elkerülése érdekében pedig nemrég több intézkedést is bevezettek a Mammutban.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.