Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Úgy rázza a csípőjét a videójában Britney Spears, hogy izomlázad lesz tőle

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Britney Spears nagyon jól érzi magát, ha táncolhat, kiadhatja magából a feszültséget, és igazi örömtáncot lejthet.

Erősen megoszlanak a vélemények Britney Spears lelki és mentális állapotáról. Sokan orvosi segítséget ajánlanak neki, mert szerintük egyáltalán nincs jól a világhírű énekesnő, aki nagyon régóta nem adott ki új dalokat.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Koncertjei sem voltak mostanában, évek teltek el úgy, hogy nem turnézott, pedig a mai napig sokan lennének rá kíváncsiak. Valószínűleg bármelyik arénát képes lenne megtölteni, járjon bárhol a világon.

Szomorú, hogy így mennek el az évek, noha még mindig fiatal, de azokat az esztendőket már nem kaphatja vissza. Ha azonban így érzi jobban magát, akkor nemigazán lehet megkérdőjelezni a dolgokat, leszámítva pár furcsa tartalmat az oldalán.

Sok igen hasonló videót közöl a 41,6 milliós Instagram oldalán, ami kissé monotonnak tűnhet, de vannak, akik kíváncsiak rá. Eleinte a táncos videóit nagyon felkapták, újként hatottak, de azóta rengeteg van belőlük.

Most is egy ilyen videóval kedveskedett a követőknek, és már a felvétel láttán izomlázat kezdtünk el érezni. Az biztos, hogy Britney továbbra is nagyon szexin mozog, kiváló formában van, de inkább a koncerteken néznénk meg ezt a fajta tudást.

Még több bulvár: Schobert Norbiék síelés közben: új fotók érkeztek a családról