Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Schobert Norbiék síelés közben: új fotók érkeztek a családról

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbiék együtt keltek útra, és ezúttal nem télből nyárba utaztak, hanem maradtak a hideg időjárás mellett.

Illetve egy olyan helyszínre utaztak, ahol hidegebb van, és láthatnak havat is, amiből nincs sok a környéken. Egyes sípályákon minden adott, köszönhetően a magas hegyeknek, de a globális felmelegedés ezen a területen is egyre nagyobb károkat okoz.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Schobert Norbi családja egy nagyon sportos család, mindenki igyekszik sokat mozogni. Ezzel a saját generációjuknak is példát mutatnak, és láthatjuk, hogy sokak számára a 17 éves Norbi is példaképpé vált.

A Farm VIP 3 után ez pláne így van, amit sikerült megnyernie, így övé lett a 11 millió forintos fődíj. Nem vett belőle autót, nem szórta el, még tartogatja, mert szeretné később befektetni, hogy még nagyobb összeget csináljon belőle.

Rubint Réka is nagyon büszke a fiára, és szerinte is remek munkát végeztek a neveléssel. Norbi olyan értékeket visz tovább magával, amiket a felnőtt életében még inkább hasznosítani tud majd, különösen, ha lesznek gyermekei.

Egyelőre csak 17 éves, bőven van ideje ezen gondolkozni, most inkább például a sílelésre koncentrál, amit szintén nagyon szeret. Az egész család élvezi a havas tájat, a nyugodt helyszínt, ahol igazán ellazulhat az ember.

Még több bulvár: Rácz Jenő szívesen lenne 10 centivel magasabb