Berki Mazsi énekelve lépett ki a házból, majd ugrott be a Ferrariba

not image

A T-800-as

2021. február 5. - 17:27

Mazsi számára nagyon boldogan indult a péntek, igyekszik pozitív energiákat sugallni a követők, rajongók felé, hiszen ez is fontos számára.

Berki Mazsinál nem sok aktívabb médiaszemélyiség lehet, és most hirtelen egy név sem jut eszünkbe. Berki Krisztián felesége egy igen szép közösségi médiabirodalmat kezdett el kiépíteni, ami idővel még jövedelmezőbb lehet.

Miután Mazsi egy szép és nagyon csinos nő, akit rengetegen követnek, a cégek egymást válthatják, hogy vele promózzák a termékeiket. Az Instagramon egy külön üzlet épült erre, és vannak, akik kizárólag ebből élnek.

Krisztián kedvese egyértelműen a pozitív hangulatot közvetíti az emberek felé, bár ez nem mindenkinek jön át, ha megnézzük a kommenteket. Vannak, akik inkább talán csak irigykednek, míg másoknak szimplán ellenszenves a pár.

Bumm, Király Linda ezzel a szelfivel ledobta az atomot az Instán

Őket ez nem különösebben érdekli, és inkább azzal vannak elfoglalva, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a napjaikból, mint teszik azt jelenleg is. A „családi Ferrari” sokat dobott a megjelenésen, és állandó szereplővé vált a videókban.

Most például Mazsi énekelve lépett ki a lehúzott tetejű méregdrága luxusautóhoz. „Legyen csodás napotok! végre péntek… csak a szomszéd nem örül neki” – írta a péntek reggeli posztjában a híres médiaszemélyiség.