Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Ő Berki Mazsi és Berki Krisztián első gyermeke

Fotó: Instagram/Berki Krisztián

Takács Petra

2021. november 11. - 21:06

A hot! készíthetett egy exkluzív anyagot Berki Mazsival és Berki Krisztiánnal első közös gyermekük megszületésének alkalmából.

Talán még mindenki emlékszik a nagy pillanatra, amikor Berki Mazsi és Berki Krisztián lerántotta a leplet a nagy titokról. Egy hosszas kálvária után Mazsi teherbe esett, és természetes úton, aminek különösen örült.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Soha nem volt olyan boldog azelőtt, mint amikor megtudta, hogy gyermeke lesz Krisztiántól, aki élete szerelme. A híres sztárpár azóta számtalan információt osztott meg a várandósságról és a szülésről, amit élőben közvetítettek.

Mazsi szerette volna, ha természetes úton hozza világra a babáját, de végül úgy döntöttek, hogy a császármetszés mellett teszik le a voksukat. Krisztián mérhetetlenül büszke a kedvesére, és természetesen mindvégig ott volt vele.

A hot! Egy újabb exkluzív anyagot közölt párral, aminek részeként Berki Emma Katerina is látható, aki 32000 grammal és 56 centiméterrel jött világra. Krisztián több mint hálás azért, hogy egy ilyen időszakot élhet meg a párjával.

„A világ sokkal csodálatosabb, mint amit én azt valaha gondoltam. Mert persze van ennek egy tudományos része, hogy az arany órában (első egy óra) alakul ki a legmélyebb kötődés az anya és a gyerek között és ebben most én már másodszor is részt vehettem.” – írta Krisztián a posztjában.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.