18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

Berki Mazsi a szülés után: elviselhetetlen fájdalmakat érzett, nagyon-nagyon félt

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi a teleport.hu-nak adott exkluzív videós interjút a szülést követően, és elmondta, min ment keresztül.

Berki Mazsi és Berki Krisztián nemrég történelmet írtak, az első hazai sztárok, akik élőben közvetítették a születésüket. A vártnál is többen voltak kíváncsiak az eseményre, melynek fő részét 1 490 forintos áron lehet megtekinteni.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Nagyon megosztotta az emberek véleményét az esemény, mely lehetséges, hogy több százmillió forintot hozott a konyhára, amivel Berkiék gyermekük egész jövőjét meg tudnák határozni.

Krisztián hétfő reggel a Mokkának adott interjút, és elmondta, hamarosan megtudja, pontosan mennyit kerestek az élő esemény fizetős részével, ami természetesen jelenleg is elérhető.

Mazsi a Teleport honlapján jelentkezett egy hosszabb videóval, elmesélvén az élményeit, közvetlen a szülést követően. Krisztián felesége rettentően fáradtnak és kimerültnek tűnt, hangsúlyozván, hogy majdnem mindenen keresztülmentek.

Természetes módon szerette volna világra hozni a picit, de nem történt tágulás. Az orvosok mindent megtettek, amit csak lehetett, majd szép lassan Mazsi fájdalmai erősödtek, és azok szinte elviselhetetlenné váltak.

Mazsi megjegyezte, azok a nők, akik több órán át vajúdnak nagy fájdalmak közepette, és természetes úton hozzák világra a gyermeküket, ők nem hétköznapi hősök. „Ők az istenek!”

Krisztián kedvese őszintén elismerte, neki ez nem ment volna. „Ezt egyszerűen elképzelni nem lehet, ezt a fájdalmat.” Úgy érezte, hogy majdnem eltörte Krisztián kezét, annyira erősen szorította, és várta a csodát, de nem tágult ki, ugyanakkor nem tört össze emiatt, mert azt érezte, Isten valamiért azt akarja, hogy a gyermeke ilyen formában jöjjön világra.

Majka és Tilla közös képe egyelőre mindent visz

„Annyira fájdalmas volt, hogy nem volt kérdés. Teljesen őszinte leszek veletek, nem tudtam volna megcsinálni.” Mazsi nem foglalkozik azzal, hogy ez gyengeség, vagy sem, de itt már két emberi életről volt szó, és hoztak egy döntést.

Az érzéstelenítést már nem rögzítették a kamerák, olyannyira nem, hogy Krisztián sem lehetett odabent. „Rettegtem, féltem, egyszerűen remegve feküdtem be a műtőbe.” A hihetetlen sokkhatás miatt elkezdett remegni a teste, és hatalmas félelem, rettegés volt benne. „Nagyon-nagyon féltem.” – mesélte a videóban a Teleport honlapján.

Mazsi természetes hálás az orvosi és ápolói csapatnak, akik kiváló munkát végeztek, mindenkinek ilyen stábot kíván, maximálisan jó kezekben volt. „Annyira ügyesek voltak, és annyira hálás vagyok ezért.”

Voltak olyan nézők, akik végül nem nézték végig a közvetítést, mert fájt számukra, hogy Mazsi ennyire szenvedett, míg egyesek azt mondták, csupán megjátszották a fájásokat, ami egészen abszurd. Az újdonsült anyuka részletesen beszélt a fájásokról a videóban, de mindenkinek azt üzenete, legyenek bátrak azok a nők, akik szülni készülnek, higgyenek abban, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell.