Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Benzema ügynöke bemutatott egy felvételt, ami sokakat feldühített

Fotó: MTI/EPA pool/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint kiderült, a francia játékos már jóval a döntő előtt is bevethető lett volna, ám a válogatott szövetségi kapitánya ennek ellenére is mellőzte őt.

Benzema ügynöke, Karim Djaziri tovább szította ügyfele és a francia válogatott, illetve Didier Deschamps viszályát azzal, hogy nyilvánosságra hozta a Real Madrid támadójának tesztjeit, amelyek döntő jelentőséggel bírnak a katari világbajnokságon való részvételét illetően.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Karim Djaziri a Twitteren tett közzé egy felvételt a francia csatár sérüléséről, illetve annak elmúltáról, majd hozzátette, a felvétel publikálása előtt három szakértővel is konzultált, akik mind megerősítették, hogy Benzema már a nyolcaddöntőtől kezdődően ott lehetett volna a keretben.

A felvétel megtekintését követően több szurkoló is dühössé vált, ugyanis sokan vannak, akik úgy vélik, Benzemával nagyobb esélyük lett volna elhódítani a világbajnoki trófeát.

Nem az ügynök egyébként az egyetlen, aki furcsállta a francia játékos távollétét, ugyanis a spanyol Marca már december 13-án is arról írt, hogy Benzema részt vehetett volna a világbajnokságon.

Didier Deschamps döntése a játékos felépülési folyamatának fényében elhamarkodottnak tekinthető. Benzema november 19-én sérült meg egy edzésen, melyet követően a játékos számára háromhetes felépülési időt jósoltak, amely december elején ért véget.

Hogy felépülése után miért nem hívta őt vissza Deschamps a keretbe, azt vélhetően csak ő maga tudja, az azonban biztos, hogy Benzema az irányítása alatt többet már nem lép pályára.