Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Benzema ismét kidőlt, a Real Madridnak most már muszáj lesz igazolnia valakit

Madrid, 2023. január 29. Karim Benzema, a Real Madrid (j) és Kubo Takefusza, a Real Sociedad játékosa (b3) a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. január 29-i mérkõzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Aranylabdás francia újabb sérüléssel bajlódik, megint kihagyás vár rá.

Már Benzema számára is világossá vált, hogy ezt a sorozatterhelést 35 évesen egyre kevésbé bírja, spanyol sajtóhírek szerint pedig arra kérte a Real Madrid elnökét, hogy igazoljon valakit a tehermentesítésére.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Benzema az utóbbi hónapokban többször is lesérült, a világbajnokságot is kénytelen volt kihagyni, ez pedig nem csupán a saját, de csapata formájára is rányomta a bélyeget, hátrányuk pedig mostanra öt pontra nőtt a rivális Barcelonával szemben.

Habár a legutóbbi, Valencia elleni sorsdöntő bajnokit sikerült megnyerniük, Benzema újbóli sérülése azt jelenti, hogy ismét napokat kell kihagynia, sőt, akár a Liverpool elleni BL-összecsapásról is lemaradhat.

A Real Madrid nagy problémája, hogy jelenleg nincs olyan helyettese Benzemának, aki a hátán tudná vinni a csapatot, Perez felé pedig lassan már könyörögni kell, hogy találjon megoldást – írja a Fichajes.

Nem csoda, ha az elnök vonakodik, hiszen eurótízmilliós kérésről van szó, és egy fiatal sem akar azért Madridba költözni hogy csak akkor kapjon helyet a kezdőben, ha a legjobbjuk sérült. Benzemának viszont szüksége van a rotálásra, különben mindent elbukhatnak a Blancók.