Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Benzema nem lép többé pályára Deschamps válogatottjában

MTI/EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Aranylabdás csatár tegnap még támogatta csapatát, valami azonban megváltozott.

A Real Madrid támadója a hírek szerint összeveszett Didier Deschamps francia szövetségi kapitánnyal, miután annak ellenére sem hívta vissza a világbajnokság döntőjére, hogy addigra már felépült korábbi sérüléséből.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Deschampsnak ugyan lehetősége lett volna arra, hogy visszahívja Benzemát a fináléra, azonban ez nem történt meg és maradt az eredeti keretnél, amely végül alulmaradt Argentínával szemben a tegnapi vb-döntőben.

A 35 éves csatár visszautasította Emmanuel Macron meghívását a vasárnapi mérkőzésre, és bár a döntő előtt még buzdította a válogatottat, ma azonban bejelentette, hogy az ő története a válogatottnál véget ért.

A finálét megelőző sajtótájékoztatón Deschamps nem akart azzal foglalkozni, hogy Benzema szerepet kap-e. A szakvezetőnek és az Aranylabdás csatárnak pedig nem a mostani volt az első összetűzése – emlékeztetett a Football365.

A tavalyi EB-t megelőzően Benzema öt éven keresztül nem kapott lehetőséget a válogatottban, melynek mezét így is 97 alkalommal húzhatta magára, fellépésein 37 gólt szerzett és 20 gólpasszt adott.