Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hármat rúgtak a Liverpoolnak, Casemiro-t fojtogatás miatt kiállították

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, ez a meglepetések fordulója lehet a Premier League-ben, miután nemcsak az Arsenal kapott ki idegenben egy gyengébb csapattól.

A Chelsea pénteken egy igen erős csapattal állt ki a Fulham ellen, de ez sem volt elegendő arra, hogy behúzzák a három pontot. Egy újabb jel arra, hogy Potter talán már nem sokáig maradhat a kispadon.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Mindeközben Lampardnak mennie kellett az Evertontól, akik az új edzővel hatalmas meglepetésre legyőzték az Arsenalt. A listavezető londoniak még csak gólt sem tudtak rúgni idegenben, és ezzel gyorsan szorosabbá is tették a bajnokságot.

A Liverpool pedig a Wolverhampton otthonában lépett pályára, és minden ott folytatódott, ahol korábban. Nagyon hektikusan játszik Klopp csapata, aki nemrég még arról nyilatkozott, hogy lát némi javulást, de ez most kevés volt

Hármat kapott a Liverpool, nyert az United

A Liverpool nagyon hamar hátrányba került Matip öngóljával. Mindez, ha nem lett volna elég, hat perccel később a 12. percben Dawson is betalált a vendégek kapujába, amivel megduplázta az előnyét a Wolverhampton. A második félidőben csak egy gól esett, és azt is a hazaiak szerezték Neves révén, így a Liverpool a 10. helyen áll 29 ponttal, nagyon távol a Bajnokok Ligáját érő helyektől.

A Manchester United sokkal kényelmesebb helyzetben érezhette magát, legalábbis a 70. percig. Fernandes már a 7. percben megrezgette a Crystal Palace hálóját, büntetőből, amit a VAR-os elemzést követően ítéltek meg, kezezés miatt.

A második félidőben a 63. percben érkezett Rashford menetrend szerinti gólja, amivel úgy tűnt, minden eldőlt. Röviddel ezután azonban egy nagyobb kakaskodás tört ki a két csapat között, és megint előkerült a VAR, ami alapján kiderült, Casemiro fojtogatta az ellenfelét, így rögtön piros kapott. Órási hiba volt ez a brazil részéről, mert meccseken át nem fog játszani.

A balhé egyik résztvevője a 76. percben szépített, és akkor Schlupp nagyon boldog volt. Minden lehetőséget megkapott a Palace, már csak a maratoni 7 perces hosszabbítás által is, ám az United kivédekezte a támadásokat, és ha meccselőnyben is, de ott van a City nyakán három pontra.