Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Barta Sylvia pirosban is mámorítóan néz ki

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia megjelenésére soha nem lehet panasz, a legapróbb részletekre is nagy gondossággal figyel oda, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

Barta Sylvia meghatározó karaktere a hírességek világának, és mindezt úgy, hogy közben nem övezik botrányok az életet. Ritkábban szerepel a bulvársajtóban, aminek örülhet, hiszen így nyugodtabb életet élhet.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Sokan irigykedhetnek rá, mivel a nyugodt életnél nincs fontosabb, miközben Sylvia rendszeresen képernyőn van. Régóta dolgozik a TV2-nek, rengeteg élményben volt része ezen évek alatt, és még biztosan lesz is.

Lehengerlő az a forma, amit birtokol, minden évben egyre több esztendőt tagadhatna le a korából. Sokan dicsérik a tökéletes formáját, amit magának, az egészséges életmódjának és a rendszeres testmozgásnak köszönhet.

A divat és a szépségápolás is fontos számára, legutóbb egy igen különleges eseményen járt, aminek ideje alatt egy piros színű egyberuhát viselt. A bókok és a sok dicséretek sem maradhattak el a közösségi oldalán.

„Tegnap a @lorealparis szervezésében megtapasztalhattam a legújabb szépségápolási termékeik varázslatos hatását! Jakupcsek Gabival és Borbély Alexandrával mindent végig próbáltunk és megállapítottuk, hogy mindig van új a nap alatt! Köszönöm a meghívást.” – írta köszönettel Sylvia a posztjában.