Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Azzal fenyegetőzött egy Instagram-modell, hogy felrobbantja a repülőt, ha nem kap bort

Fotó: Pexels
not image

Kornis Vivien

2021. április 7. - 19:51

Azzal fenyegette a légiutas-kísérőket az új-zélandi Instagram-modell, hogy ha nem kap egy pohár bort, fel fogja robbantani a repülőgépet.

Vádat emeltek Hannah Lee Pierson ellen az Air New Zealend járatán okozott drámai jelenetek miatt, melyek tavaly novemberben játszódtak le. 

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A légiutas-kísérők megkezdték az ételek és italok felszolgálását a Melbournből Aucklandba repülő járatok, amikor Pierson egy pohár bort kért a személyzet egy tagjától. 

A The Sun értesülései szerint a stewardess tájékoztatta az Instagram-modellt, hogy a jegye nem tartalmazza a bort, így fizetnie kell érte. Pierson ezen úgy felkapta a vizet, hogy trágárul üvöltözni kezdett a személyzettel. 

Amikor kiderült számára, hogy a kiabálással nem ér majd célt, felállt az üléséből és megpróbálta maga megszerezni az italt. Az egyik légiutas-kísérőhöz lealacsonyító, emberi méltóságát megsértő szavakat intézett. 

A személyzet végül egy üres üléssorba terelte a nőt, ám Pierson ekkor megragadta az egyik légiutas-kísérőt, és erősen a karjába kapaszkodva olyan fejmozdulatokat tett, mintha le akarná őt fejelni. Végül kénytelenek voltak megbilincselni a modellt, és több biztonsági öv bevetésével az egyik üléshez rögzítették. 

Az üvöltözést azzal folytatta, hogy “ha nem kapok egy *** bort, felrobbantom a repülőgépet”. A viselkedésével 72 másik utas, köztük gyermekek nyugodt repülését zavarta meg. Végül leszállás előtt másfél órával elaludt. 

A bíróságon a bíró kérdésére Pierson elmondta, hogy valóban alkoholproblémákkal küzdött korábban, és bíróságnak vallotta magát. Az ítélethirdetésre június 23-án kerülhet sor, a nő szabadlábon védekezhet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.