Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

További Hírek

Az időben nem észlelt turbulencia miatti rázkódás az anyagi károkon felül az utasok sérüléséhez is vezethet, ezért az előrejelző és érzékelő rendszerek fejlesztésére van szükség.

Kiderült, hogy a korábban 48 órás check-in időszak 24 órásra módosul valamennyi járat esetében.

A 164 utas szállítására alkalmas repülőgépet a Comac gyártja, bár számos alkatrészét külföldről szerzik be, többek között a hajtóművet is.

Egy olasz politikus rendkívül aggasztónak nevezte az esetet, ugyanis repülés közben a kapitány és a másodpilóta is szunyókált egyet, miközben a gép a levegőben volt.

Többek között az olajársokk, az infláció és az elégtelen földi kiszolgálás nehezíti a légi fuvarozók helyzetét, ennek ellenére az iparág fellendülésére számítanak.

Az új generációs Airbus kevesebb utast szállít majd, mint a rivális légitársaságok, így próbálják kényelmesebbé tenni a húsz órás utat.

A listát a Ryanair vezeti, azonban számos bejelentés érkezik az Emirates, az Alitalia és más légitársaságok illetékeseihez is.

A Delta Air Line vezetőjének prognózisa szerint világszerte közel tíz százalékkal emelkedhet a repülőjegyek ára.

A koronavírus-járvány kitörése után a légiközlekedés iránti kereslet leállt, a határokat lezárták, majd kialakult a „szellemjáratok“ jelensége, amely egészen a mai napig tart, ennek oka pedig nagyon mélyen rejtőzik a gazdasági és érdekvédelmi kérdésekben. 

A Ryanair a légiközlekedés nyári fellendülését vetíti előre, emellett céljuk, hogy a járatok kihasználtsága újra 95 százalékos legyen.