Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

A vártnál hamarabb mutathatja be az Apple az új iPhone 14 széria modelljeit

Fotó: Unsplash/Sumudu Mohottige
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 18. - 08:57

Ha a cég valóban komolyan gondolja a szeptember eleji dátumot, akkor már egy héttel előtte, vagy augusztus végén is megérkezhetnek a virtuális eseményre szóló meghívók.

Újabb pletykák láttak napvilágot az Apple legjobban várt őszi bejelentése kapcsán, miszerint az óriásvállalat arra készül, hogy idén szeptember 7-én mutatják majd be az iPhone 14-es széria tagjait, valamint az új Apple Watch modelleket.

Az iPhone 14 alap készülékeit illetően várhatóan nem lesz túl sok változás, ám a prémium modellek esetében úgy tudni, frissített kameratechnológiát, A16-os chipet és egyéb izgalmas tulajdonságokat kapnak, illetve az eddig megszokott notch-ot is kameralyukra cserélik.

Az Apple összesen négy modellt tervez kiadni, amelyek között egy 6,1 hüvelykes iPhone 14, egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max, egy 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max kap helyet.

Az 5,1 hüvelykes iPhone minitől azonban elbúcsúzhatunk, mivel a 12-es és 13-as széria esetében a mini készülék nem fogyott olyan jól, mint amire a cég számított volna, így idén nem készülnek új modellel – derül ki a MacRumors beszámolójából.

Mindemellett három Apple Watch modell van készülőben, köztük az új Series 8, egy frissített SE, valamint a teljesen új Pro változat, amely a hírek szerint nagyobb és robosztusabb felépítést és felturbózott dizájnt kap.

Ha pedig a cég valóban komolyan gondolja, hogy a szeptember 7-i dátum lesz számukra a befutó, akkor egy héttel előtte már a virtuális eseményre szóló meghívókat is kiküldhetik, a boltokban pedig szeptember 16-ra időzíthetik a termékek megjelenését.