Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

A Nagy Ő: Árpa Attila váratlan vízbe ugrása, ruhástul (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Timi is követte őt, és könnyen lehet, hogy ez győzte meg A Nagy Ő-t, mert máskülönben, talán nem kap rózsát a lány, hiszen a színésznek fontosak a spontán dolgok.

Hétfőn véget ér a 2022-es A Nagy Ő Árpa Attila főszereplésével, és kiderül, hogy kit választott. Sokan nagy meglepetésére Bogi eljutott a verseny végéig, és azt sem gondoltuk volna, hogy Timi lesz a másik kiválasztott lány.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Attila húzott pár váratlant, és ki tudja, mi jön még. Sokan vannak, akik nem kedvelik Bogit, és ennek hangot is adtak a közösségi médián keresztül, ám a döntést nem ők, hanem A Nagy Ő hozza meg.

Tavaly azok sem voltak kevesen, akik nem értették Tóth Dávid döntését, és előre szóltak, ez a kapcsolat nagyon rövid ideig fog tartani. Így is lett, pár hét után különváltak, így érdekes lesz látni, hogy Attila mire jutott a választásával.

Hogy ki lesz a szerencsés, pillanatnyilag nem tudni, mert egyesek szerint Timi a favorit, míg mások már Bogit mondanák befutónak. Az biztos, hogy Timi sokkal csendesebb, visszafogottabb, össze sem lehet hasonlítani a karakterüket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2