Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,309 $

Megszületett az újabb drámai döntés A Konyhafőnökben

Újabb versenyzőnek kellett elhagynia A Konyhafőnök stúdióját, már nincs esélye a nagy pénznyereményre.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Középdöntő következő adásában a Street Kitchen bázisára látogatnak el a versenyzők. Előtte azonban szikaszarvas állta útjukat, majd csípős hangulatba kerültek a színes kötényesek – írja az RTL Magyarország.

A második feladatban rákkal párosíthatták a főételüket, miközben Flóra egy véletlen balesetnek köszönhetően összeesett a stúdióban, a fekete kötényes Dani pedig fülsüketítő áriákat énekelt. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Újabb versenyző hagyta el A Konyhafőnök stúdióját, számára véget ért a verseny a trófeáért és az ezzel járó 10 millió forintért! Horváth Geri láda nélkül maradt: „Úgy éreztem magam, mint egy terhes anyuka”

Földi Laci döntött róla, hogy ki kapja a hátráltatást, ami abból állt, hogy egy valaki nem használhatott ládát a piactéren. A kiválasztott végül Horváth Geri lett, aki kreatívan oldotta meg a szívatást.

„Nem lesz, mit felraknom a tányérra” Sinkovic Dóri óriási tervekkel vágott neki a főzésnek, azonban sorra romlottak el az elemei. A mártásával álló háborút folytatott, de a zseléje és a húsa se úgy sikerült, ahogy tervezte. A főzés vége felé már attól tartott, semmit se tud majd kivinni a zsűrinek.

„Majdnem minden pillanatát élveztem” A nap végére Nagy Dani és Sinkovic Dóra álltak már csak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük folytathatja tovább a versenyt. A kieső elérzékenyülve távozott a konyhából.