Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő óriási esélyt adott Járai Máténak (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő azt mondta, minden reménye Járai Mátéban van, akit alkalmas lát arra, hogy átvegye az irányítást, míg a két csapattársa nem volt a helyzet magaslatán.

Rácz Jenő sem volt elégedett a versenyzőivel a középdöntő legutóbbi versenynapján, és ennek természetesen hangot is adott. Többen összeszedetlenek voltak, nem úgy végezték a munkájukat, mint kellett volna.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Ennek általában ára van, néhol súlyos, és a chefek nem felejtenek, amikor értékelni, illetve dönteni kell. Noha az elmúlt napokban senki nem esett ki, hamarosan ismét beindul a lavina, aminek többen nem fognak örülni.

Jenő elégedetlen volt a csapata munkájával, miután Marci és Nelly nemigazán voltak urai a helyzetnek. Történt ugyanis, hogy minden feladatot Járai Mátéval akartak elvégeztetni, és Jenő úgy vélte, hogy a színész alkalmas lenne arra, hogy átvegye az irányítást.

A Michelin-csillagos chef igyekezett segíteni, ám a versenyzői nem úgy haladtak, ahogyan azt elképzelte. Egyre nagyobbá vált a káosz, és arra is figyelniük kellett, hogy a kék csapat milyen tempóban halad.

Jenő jelezte is a többiek előtt Máténak, hogy vegye át az irányítást, mert a csapattársak nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. A színész nem akarta elnyomni a konyhafőnökét, de láthatóan jó hatással volt a folyamatokra.

Még több bulvár: Szorcsik Viki szerint Mischinger Peti megalázta őt