Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Szorcsik Viki szerint Mischinger Peti megalázta őt

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szorcsik Viki nagyon erős szavakat fogalmazott meg Mischinger Péterről a Farm VIP 3 legutóbbi farmgyűlésének ideje alatt.

A Farm VIP történetének legkeményebb vitája után vagyunk, mialatt Viki súlyos dolgokat fogalmazott meg. Ezek után nem volt kérdés, hogy hamarosan valakinek mennie kell kettejük közül, mert a rossz kapcsolatuk nincs jó hatással a csapatra.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Viki röviden, de annál tömörebben indokolta meg, hogy miért esett a választása Petire. Maga a jeladás nem okozott meglepetést a színésznő részéről, aki megint arról beszélt, hogy nem akarja, hogy mindez tettlegességig fajuljon.

Azt mondta, Peti őt emberként és nőként is verbálisan eltiporta, illetve megalázta. Kiemelte, nem akar egy olyan ember közelében lenni, aki szerinte már annyira pipa rá, hogy ez az egész akár tettlegességig is fajulhat.

Hozzátette, nem amiatt van ott, hogy ha az emberek beütik a nevét a legnagyobb keresőportálon, akkor az minél több helyen ott legyen. Demcsák Zsuzsai megkérte Petit, reagáljon arra, amit Viki mondott, és ezt meg is tette.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2