Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

A Konyhafőnök: így még nem füstölt mikró a műsorban, pokoli látvány volt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 17. - 12:08

Ahogyan Panka is fogalmazott, pokoli látvány volt, ahogyan dőlt kifelé a füst a mikróból, amire természetesen Rácz Jenőék is felkapták a fejüket.

A hétfői adásnap is tartogatott pár izgalmas eseményt, miközben az egyik esélyesnek tartott versenyző volt kénytelen távozni. Ez felért egy sokkal, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nincs lehetetlen A Konyhafőnökben.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Sokszor egy pillanatnyi megingás is elegendő ahhoz, hogy valami baj történjen, és kiessen egy erősebb versenyző. Rácz Jenő versenyzői kapták meg a lehetőséget a folytatásban, többek között Kárpáti Rebeka exe, Fecó is visszatérhetett.

Panka ugyancsak ott volt, aki pokoli látványként írta le a mikróból kiáramló füstöt, hirtelen azt hittük, hogy még a tűzriasztó is meg fog szólalni. Fördős Zé is nehezen hitt a szemeinek, mert ekkora füstöt még nem láthattunk a műsor történetében, már ami a mikrót illeti.

Egy újabb rendkívül megható fotó a várandós Nádai Anikóról és vőlegényéről

A fiatal lány nevetve mesélte el, hogy szörnyű volt látnia a füstbe ment zellerét, mert nagyon szerette volna, ha az felkerülhet a tányérra. „Ez micsoda?” – tette fel a kérdést Rácz Jenő humorosan a főzés közben.

Lapozó: 1 2