Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
387,89 Ft
Font
450,35 Ft
Bitcoin
62,889 $

Hihetetlen sporteredményeket hozott a 2021-es év

A következő fontos állomás a 2022-es Pekingi Téli Olimpia lesz.

A 2022-es pekingi téli olimpiát hirdetõ óriásplakát egy jégpálya mellett a kínai fõvárosban 2021. december 31-én, az év utolsó napján. Peking február 4-20. között rendezi a téli ötkarikás játékokat. MTI/AP
Sport

Czinder Tímea

Szerkesztő

Hihetetlenül eredményes, ugyanakkor kihívásokkal teli év áll a magyar sportélet előtt – jellemezte a 2021-es évet Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, aki az idei évre is bizakodóan tekint. Véleménye szerint a sportolók és sportszervezetek remekül oldották meg a járványhelyzet okozta plusz kihívásokat.

„Nagyon sok sporttörténelmi sikert értek el sportolóink, és ez is azt mutatja, hogy nagyon jó döntéseket tudtunk hozni ebben a nagyon nehéz helyzetben, a COVID időszakán belül. Olyan rendelkezéseket, határozatokat hoztunk, ami segítette a segítette a sportolók munkáját, a felkészülést” – összegezte az államtitkár a HírTV-nek. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Ez nagyban segítette az olimpiára készülő sportolók felkészülését, akik remek eredményeket értek el Tokióban. A következő jelentős állomás a 2022-es Pekingi Téli Olimpia lesz, a fiatalok jelenléte pedig azt mutatja, az utánpótlás nevelés is rendkívül erős.

A magyar sport következő fontos eseménye a részben magyar rendezésű Férfi Kézilabda Európa Bajnokság lesz, ami január 13. és 30. között zajlik majd hazánkban.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.