Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Mestercukrász: neki már nincs esélye, azonnal kiesett a döntők hetében

A döntők hetének első napján is távoznia kellett valakinek, akinek már nincs esélye arra, hogy megszerezze a nagy fődíjat.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Meglepetéssel indult a Mestercukrász Döntő hete: az édesszájú Konyhafőnök legjobb hat versenyzője egy életre szóló ajándékot kapott a zsűritől, amire a verseny indulása óta vártak. A séfkabát rang és teher is egyben, hiszen a döntő első napján azt is meg kellett mutatniuk a zsűrinek, mennyit fejlődtek az elmúlt hetek során, így aztán nagyszabású tervekkel vágtak neki az első feladatnak, ahol olyan különleges desszertet kellett létrehozni az arany és luxus látványvilágát felhasználva, ami méltó a döntőhöz – olvasható az RTL Magyarország összefoglalójában.

Zsizsi tortáját az Álom luxuskivitelben című film ihlette. Pezsgőzselével és rubicsokis mousse-szal töltött piskótát készített, és a dekorációhoz megalkotta a híres dekordobozt is a filmből, Audrey Hepburn ikonikus napszemüvegével együtt. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Kornél az orosz milliomosok világát próbálta visszaadni pezsgővel, kaviárral és arannyal. Az izomalt pezsgőspohárral rendesen meggyűlt a baja, de végül sikerült teljesítenie a séfek kérését.

Roland tortájához a Nagy Gatsby című film, és a húszas évek Amerikája adta az ihletet a partik csillogó világával. Vörösboros-szegfűszeges piskótát készített körtepürével, vörösboros-fűszeres vajkrémmel és fahéjas almakrémmel, almakompóttal, aranyozott almachipsszel, és piros izomalt tüillel a tetején.

Könnyekig ható videó Rácz Jenőről és Gyuricza Dóriról az esküvő előtt

Ádám nagyon sok időt elvesztett a vajkrémje javítgatásával, és végül az izomaltvitorlát és a csokifészket sem tette fel a tortájára, mert nem volt elégedett velük. Citromos máktortát készített rózsaborsos citromkrémmel töltve és fekete vajkrémmel burkolva. Aranyra festett temperált csokigömbökkel és kis izomaltgömbökkel díszítette, és csinált mellé egy izomalt fészket is.

Lapozó: 1 2 3

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.