Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Ma este összecsap egymással a Ferencváros és az Újpest, már Sztankovics nélkül

Sztankovics ezt a Fradi-Újpest rangadót már csak a televízióból figyelheti, bár nem valószínű, hogy figyelemmel fogja követni a szezon utolsó meccsét, mert a Szpartak Moszkva új edzője.

...svg content...Fotó: A ferencvárosi Ibrahim Cissé (b) és Edgar Szevikjan (j), valamint Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében játszott Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. május 15-én. A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Hivatalosan is bejelentették, hogy Sztankovics lett a Szpartak Moszkva új edzője, de egyelőre nem tudni, hány millió eurót fog keresni. Valószínűleg nem keveset, és az orosz ligában még nagyobb kihívások várnak rá. Arra azonban kevesen számíthattunk, hogy még egy évet sem marad a kispadon, és nem duplázik a Fradival.

Márpedig így lett, és egy ideig az is benne volt a pakliban, hogy a bajnoki cím szintén elúszhat, majd jött a Paks döbbenetesen gyenge sorozata, és minden eldőlt. Nem lehet azt mondani, hogy Sztankovics kedvenccé vált volna az Üllői úton, sokan örültek annak, hogy végül távozott, és egy nagyon nagy név érkezhet a helyére. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A Liverpoollal Bajnokok Ligáját nyert Benítez lehet az egyik fő esélyes, aki a Fradi valaha volt legnagyobb nevű edzője lehet A háttérben több féllel tárgyalhat a Ferencváros, de most az a cél, hogy vasárnap este ismét legyőzzék az Újpestet, akik ugyan már nem tudnak kiesni, igen gyenge idényt futottak, és Mészöly Gézának is volt egy rossz sorozata, közvetlen azután, hogy sorra nyerték meg a meccseket.

Két mérkőzést rendeznek ma az NB1 zárófordulójában, a KTE a ZTE-t fogadja, addig a Ferencváros a fentebb említett Újpestet, akik eredménytől függetlenül maradnak a 10. helyen, akárcsak a Fradi az élen. Az M4 Sport 20 óra 15 perctől közvetíti a nagy rangadót, aminek mindig van tétje a presztízs miatt.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.