Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Videón, ahogy részegen összeverekedtek a dorogi vasútállomáson

Fotó: ugyeszség.hu

Takács Petra

2022. október 17. - 20:04

Az egyik verekedő férfinak az arcfelén és a bal kezén hámhorzsolása keletkezett, amely sérülések nyolc napon belül gyógyulnak.

A garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be négy férfival szemben, akik a dorogi vasútállomáson verekedtek. 

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

A vádirat szerint 2021. szeptember 14-én két ittas férfi a dorogi vasútállomáson az ott tartózkodó több fiatal személlyel provokatív magatartást tanúsított, hangoskodtak. Két másik férfi emiatt velük vitába szállt, a szóváltás kölcsönös verekedésbe torkollott, ennek során egyikük egy alkalommal a buszmegálló jelzőtáblájába beleütött. Az egyik verekedő férfinak az arcfelén és a bal kezén hámhorzsolása keletkezett, amely sérülések nyolc napon belül gyógyulnak.

A férfiak verekedése kihívóan közösségellenes volt, alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság két férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztést, két férfival szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki. 

A videó elérhető az Ügyészség honlapján.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.