Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Így nézett ki több mint 20 évvel ezelőtt Victoria Beckham

Fotó: Victoria Beckham brit divattervező érkezik a Cafe Society című film bemutatójára a 69. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitógáláján 2016. május 11-én. Az alkotás nem szerepel a filmes seregszemle versenyprogramjában. (MTI/EPA/Julien Warnand) Létrehozás dátuma
not image

Hujber Dávid

2022. január 13. - 00:05

Victoria Beckham egy több mint 20 évvel ezelőtt készült képet osztott meg magáról, ami még a 2000-es évek előtt született meg.

Mindig érdekes elmesélni a fiatal generációnak, hogy milyenek voltak a régi korszakok. Személy szerint élvezettel hallgattuk, hogy anno milyen életet éltek az emberek a 70-es és 60-as években, ami egy totálisan más korszak volt.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Össze sem lehet hasonlítani a mostanival, de már igazán a 80-as és a 90-es évekkel sem. Ez annak köszönhető, hogy a világ egy év alatt is rengeteget fejlődött, változott, és ami például a 90-es években top volt, manapság már retro darab.

Ettől független hatalmas élmény volt számunkra a 90-es évek, egy olyan korszak, amikor még a közösségi média sem létezett, vagy például Victoria Beckham nagyon fiatal volt. A világhírű énekesnő és divattervező sokat tudna mesélni azokról az időkről, és több száz képe lehet róla.

Stana Alexandra reagált, nem cáfolja, hogy ő Horváth Gréta férjének új párja

Most például egy születésnap kapcsán utazott vissza az időben, így köszöntötte fel kolléganőjét, akivel szintén hatalmas sikereket értek el a Spice Girls együttessel. Nem ma volt, nem is tegnap, immáron több mint 20 éve.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.