Victoria Beckham feneke 47 évesen is klasszis módon feszül a farmeren

Fotó: Instagram/Victoria Beckham
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 04:49

Nem lehet belekötni Victoria Beckham formájába, még akkor sem, ha sokak szerint régóta túl vékony, és sokkal többet kellene táplálkoznia.

Az emberek mindig szeretik megmondani a másiknak, hogy mit csináljanak, ne így nézzenek ki, ezt és ezt tegyék az életükkel, és így tovább. Nem találkoztunk még olyan személlyel, aki ne kapott volna kritikát.

A sztárok világa pontosan erről szól, állandó kritikák kereszttűzében élnek, és nem mindenki tűri ezt el, vagy nagyon rosszul viseli. A stabil családi háttér sokat segíthet, mint például Victoria Beckham esetében.

Victoria a kezdetek óta rengeteg kritikát kap a sok dicséret mellett, egyesek már betegesen soványnak tartják, durva megjegyzéseket tesznek rá. Ő azonban így érzi magát jól a bőrében, és vannak, akik szimplán vékonyabb karakterek.

Vin Diesel közös fotóval köszöntötte elhunyt barátját a születésnapján

Ezt sokan nem értik meg, és csak mondják a magukét… Szerencsére Victoria nem áldoz erre sok időt, és sokkal inkább a családjának, illetve a munkájának szenteli a másodperceit. 1994 óta dolgozik a szakmában, de egy ideje főként divattervezéssel foglalkozik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.