Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Arcpirítóan szexi képek Victoria Beckhamről, nincs rajta melltartó?

Ritka pillanatok egyike, amikor ilyen szexi képek jelennek meg David Beckham feleségéről, aki hosszú évek óta meghatározó alakja a sztárok és a divat világának.

Fotó: Instagram/Victoria Beckham
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha a sztárokra gondolunk, akkor egyúttal a divatra is gondolunk. Ez a két fogalom gyakorlatilag kikerülhetetlen, főleg ezekben a modern időkben, amikor is minden eddiginél nagyobb szerepet tölt be a divat.

Nem kell professzionális szakembernek lennünk ahhoz, hogy divatosak legyünk, csak követnünk kell ehhez a megfelelő lapokat és lapozgatnunk a hírességek, sztárok, világsztárok közösségi oldalait. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Victoria Beckham oldala az egyik legigényesebb, nemcsak családi tartalmakkal, hanem ismert modellekkel, és természetesen saját magával. Még mindig elragadóan gyönyörű, egyedi és rendkívül csinos.

Friderikusz után Palik László is megérkezett a YouTube-ra, erről fog szólni a csatorna

Személy szerint imádjuk őt, azt amit képvisel, és rendkívül elegáns. Az elegancia a legjobb szó, ha jellemeznünk kellene a karakterét, a királyi családban is megállná a helyét.

Lapozó: 1 2

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.