Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Verőfényes napsütéssel érkezik a hétfő, néhol azonban előfordulhatnak záporok

Fotó: Unsplash/Presley Roozenburg
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 15. - 08:13

Alapvetően napos időnk lesz hétfőn, azonban az ország egyes területein záporok is kialakulhatnak, melyeket heves széllökések kísérhetnek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában sok napsütés várható, de helyenként jobban összeállhatnak a gomolyfelhők és zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Éjjel a legtöbb helyen kiderül az ég, de nyugaton kisebb körzetekben gomolyfelhős, keleten fátyolfelhős maradhat az idő. Csapadék nem valószínű. Hétfőn is napos idő lesz a jellemző.

Főleg az ország északkeleti, keleti harmadán, illetve a nyugati megyékben lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, helyenként zápor, zivatar is előfordulhat.

Hétfőn időnként megélénkül a déli, délnyugati szél. Zivatar környezetében átmenetileg erős széllökések is várhatók. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 fok között alakul, de a hidegre érzékeny vidékeken ennél hűvösebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 29 és 34 fok között valószínű.