Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

V. Junior idén már nem lép pályára, súlyos a sérülése

Erősen arra utal V. Junior sérülése, hogy idén már nem lép pályára, ami igencsak rossz hír a brazil válogatott és a Real Madrid számára.

Fotó: EPA/Mariscal
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid idén különösen sok sérüléssel küszködik, hasonlóan a Manchester Unitedhez. V. Junior is lesérült, aki heteken át nem volt elérhető emiatt, és ugyan a vártnál hamarabb tért vissza, megint megsérült.

Mint arról korábban beszámoltunk, a történtek miatt el kellett hagynia a brazil válogatottat, hogy Madridban is megvizsgálják. Ez időközben megtörtént, és Fabrizio Romano azt írja, a brazil világsztár 2023-as szereplése befejezettnek tekinthető. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A neves újságíró és szakértő, aki az egyik legnagyobb bennfentes a futballban, arról számolt be, hogy a játékos izomszakadást szenvedett a combjában, ami a disztális inat is érinti. A Real Madrid arra számít, hogy legkevesebb 2 hónapig nem számíthatnak Junior játékára.

A felépülése azonban 2 és fél hónapig is eltarthat. Ez egy újabb komoly csapás a madridiaknak, miután Camavinga is várhatóan csak januárban válhat elérhető.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.