Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

A Barca sztárja mégsem adja fel, meg akarja győzni Koeman-t

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. július 28. - 01:39

A jelek arra mutatnak, hogy Umtiti nem mondott le arról, hogy meggyőzze a holland edzőt, bár korábban a Barca felajánlotta szerződése felbontásának lehetőségét.

A 27 esztendős sztár nem szerepel a Barcelona új projektjében, miután az elmúlt időszakban visszaesett a formája és a vele kapcsolatos fizikális kérdések azt vetítették előre, hogy idén nyáron távoznia kell.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

A katalánok még azt is felajánlották neki, hogy felbontják a szerződését, így szabadúszóként könnyebben találhat magának klubot. A bérköltségek csökkentése érdekében tőle is meg akarnak válni, de ez nem lesz ilyen könnyű.

Ha a játékos nemet mond, akkor azzal kell számolnia, hogy a legjobb esetben is csak a kispad jut számára. Umtiti azonban keményen dolgozott a szünet alatt, hogy újra csúcsformába kerüljön. A Mundo Deportivo szerint a Nastic és a Girona elleni első két felkészülési mérkőzésen elég meggyőzőnek bizonyult.

Mozgékony, gyors és magabiztos volt, amivel felhívta magára a figyelmet. Az önbizalma pedig olyan nagy, hogy még mindig hisz abban, hogy helye van a csapatban, és rövid időn belül újra hasznukra lehet.

Umtiti azon van, hogy eloszlassa a fizikai állapotával kapcsolatos kételyeket a sorozatos sérülései után, és mielőtt visszatért volna az edzésekhez, egy ismert traumatológusnál járt, hogy bebizonyosodjon, a bal térde rendben van.

Az a terve, hogy visszaszerezze a régi formáját, amikor még alapember volt a Barcelonánál. 2023-ig szól a szerződése, és úgy tűnik, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem hajlandó távozni, de augusztus végéig még sok idő van.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.